Cookies

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK PÅ FORPAGTER:DK.DK

1. Generelt

Når du klikker ind på forpagter.dk indsamler LandbrugsMedierne oplysninger om dig og din adfærd på websitet.

Nedenfor kan du læse om de informationer, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

2. Cookies

2.1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille stump kode, som gemmes på din computer, telefon, iPad eller hvad du ellers surfer nettet med. Cookies kan helt enkelt gemme oplysninger om din adfærd på nettet, eller sikre at en side/løsning fungerer rent teknisk. En cookie er en passiv fil, som ikke kan sprede virus eller andre skadelige programmer til din computer.

Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et website, hver gang du kommer på besøg.

2.2 Hvad burger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle forpagter.dk og LandbrugsMedierne om dit besøg. Alle de cookies, vi bruger, har til formål at give dig en bedre bruger- og kundeoplevelse.

For at fastlægge, hvem der besøger LandbrugsMediernes hjemmesider, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. Ud fra disse oplysninger tilstræber vi at du bliver præsenteret for annoncer med interesse for dig. Ydermere bruger vi informationerne til at dokumentere og klarlægge værdien af annonceindrykninger over for vores annoncører.

Man skelner desuden gerne mellem førstepartscookies og tredjepartscookies. Førstepartscookies sættes af den side, du besøger. Tredjepartscookies sættes af en tredjepart, som har elementer indlejret på den side, du besøger. Tredjepartscookies sættes bl.a. af webanalyseprogrammer (som f.eks. Google Analytics  og Gallup) eller social medie-værktøjer (som f.eks. Facebook).

2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookie forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

2.4 Hvordan sletter du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du vælger at blokere for alle cookies eller sletter eksisterende cookies på din computer, kan du stadig læse tekst på landbrugsavisen.dk. Dog kan der være nogle funktioner og services du ikke kan bruge optimalt, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg du foretager.

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er de oplysninger hvor vi beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du benytter forskellige tjenester på hjemmesiden. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare, tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer eller deltager i en undersøgelse m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. De indsamlede data sælges ikke til tredjepart.

3.2 Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v, kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver - inklusiv personlig identificerbar information - i et offentligt forum som for eksempel en fritekstfeltet, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med LandbrugsMedierne at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

Når der udfyldes en kontaktformular på en annonce for en forpagtning, gives de udfyldte personoplysninger videre til opretteren af forpagtningen, for at det er muligt at starte en dialog.

3.3 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk.  Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

3.4 Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

Har du spørgsmål vedrørende forpagter.dk’s cookie politik, er du altid velkommen til at kontakte LandbrugsMedierne.

Du er også velkommen til at kontakte os pr. brev, telefon eller e-mail:

LandbrugsMedierne
Vesterbrogade 6D, 2. sal
1620 København V.
Tlf (+45) 33 39 47 00

Sidst opdateret: 13/06-2016 11:08

Søgning


Størrelse

min
max

Nyeste indenfor jord

Jord

Langeland Kommune

4.000 kr

Jord

Norddjurs Kommune

Søges

Jord

Slagelse Kommune

Jord

Struer Kommune

5.000 kr

Se flere

Om forpagter.dk

Forpagter.dk er en side for bortforpagtere og forpagtningsinteresserede i Danmark.

Har du noget du ønsker at bortforpagte? Så hjælper vi dig med at finde den rigtige forpagter. 

Leder du omvendt efter den rigtige forpagtning, kan du også søge efter dette. 

Kontakt

Adresse:
Vesterbrogade 6D, 2. sal
1620 København V
Danmark
Tlf:
tlf. (+45) 33 39 47 00

Markedspladser

LandbrugsMedierne udbyder, udover forpagter.dk, følgende markedspladser til landmanden: 

Skriv til os

Navn
Email
Din besked
Spamsikring: Indtast første bogstav i ordet "bortforpagtning"