Om forpagter.dk

Forpagter.dk er en digital platform til dig, der er interesseret i at forpagte eller bortforpagte. Det er Sprias, der driver siden (se evt. spiras.dk).

Forpagtning er en aftale mellem to parter, der indebærer, at en person får rådighed over og pligt til at drive det, der ejes af den, der bortforpagter.

Ofte indgår brugsretten til maskiner, inventar og lokaler i forpagtningsaftalen, der kan være tidbegrænset. Forpagtningsafgiften kan også variere; den være et fast beløb eller en andel af omsætning eller overskud. I modsætning til franchise giver en forpagtningsaftale ikke i sig selv ret til at benytte varemærker, ligesom forpagtningen ofte overlader flere beslutninger om det forpagtede til forpagteren.

 

Sådan virker forpagter.dk

På forpagter.dk kan du både oprette noget, du ønsker at bortforpagte, eller søge efter en forpagtning. 

 

For bortforpagteren

Står du med et stykke land, en stald eller andet, du ønsker at bortforpagte? 

Så er det muligt at oprette en annonce på forpagter.dk, hvor du kan undersøge markedet nærmere og blive kontaktet af eventuelle forpagtere. 

Du skal være medlem af siden, for at kunne oprette en forpagtning. Dette gør du ved at trykke på ”Opret bruger” og udfylde de nødvendige felter. 

Herefter kan du trykke på ”Opret annonce”, vælge ”Forpagtning” og udfylde diverse info omkring dét, du gerne vil bortforpagte. 

Det er også muligt at søge sig frem til eventuelle forpagtere. Dette kan gøres igennem søgeboksen, hvor det er muligt at vælge ”Forpagtning søges”, hvor forskellige landmænd har et ønske om at forpagte noget specifikt. 

 

For forpagteren

Ønsker du at forpagte noget? Så er det muligt for dig at finde din ønskede forpagtning på forpagter.dk. 

Det er muligt at søge sig frem til mange forskellige forpagtninger igennem søgeboksen, for at se, om der er noget, der passer til dine interesser. 

Hvis du finder en forpagtning, som du finder interessant, kan du kontakte bortforpagteren ved at udfylde kontaktboksen til højre. 

Derudover kan du selv oprette en annonce, hvor du søger en specifik forpagtning. Du skal være medlem af siden, for at kunne dette. Dette gør du ved at trykke på ”Opret bruger” og udfylde de nødvendige felter. 

Herefter kan du trykke på ”Opret annonce”, vælge ”Forpagtning søges” og udfylde diverse info omkring dét, du gerne vil forpagte. 

 

Her kan du læse vores cookies- og privatlivspolitik

 

Har du spørgsmål omkring forpagter.dk, er du altid velkommen til at kontakte os.

Søgning


Størrelse

min
max

Nyeste indenfor opbevaring

Se flere

Om forpagter.dk

Forpagter.dk er en side for bortforpagtere og forpagtningsinteresserede i Danmark.

Har du noget, du ønsker at bortforpagte? Så hjælper vi dig med at finde den rigtige forpagter. 

Leder du omvendt efter den rigtige forpagtning, kan du også søge efter dette. 

Kontakt

Adresse:
Billundvej 3
6500 Vojens
Danmark
Tlf:
(+45) 7320 0000
.

Skriv til os

Navn
Email
Din besked
Spamsikring: Indtast sidste bogstav i ordet "jagt"